Categories
Kunstenaars

Kunstenaar Roland N. Bonte

Gemaakt door Theo Huijgens

Roland N. Bonte is een veelzijdig kunstenaar. Zijn stijl beweegt tussen impressionistisch en de rand van het abstracte. Hij haalt zijn inspiratie en materialen vooral uit zijn directe omgeving. Van koffiedrab tot oud hout en plastic, het is allemaal terug te vinden in zijn kunst. Hierdoor wordt zijn werk gevormd tijdens een eindeloze strijd tegen de klok van het moment. Roland is continue aan het experimenteren en op zoek naar middelen om zichzelf te kunnen vernieuwen.  

“Het mag nog geen naam hebben” komt voort uit een samenwerking tussen Roland en dichter Joz Knoop in het kader van de #fenix1 tentoonstelling.

“Rijnhaven Zuidzij Blues”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *