Categories
Uncategorized

Oproep Werklicht voor beeldend kunstenaars en dichters.

Op de dagen 4 t/m 7 februari 2021 gaat Werklicht de Fenixloods omtoveren tot vitrinekast. Werklicht zoekt beeldend kunstenaars die op het formaat A4 een kunstwerk kunnen afleveren. Het mag ook digitaal of een kopie zijn. Deze werken kunnen worden ingestuurd naar het emailadres jo******@up*****.nl of naar het huisadres van Joz Knoop, dat op het voornoemde emailadres is op te vragen. Joz gaat als huisdichter een dichter uitnodigen om een gedicht te laten schrijven vanuit het kunstwerk. De bedoeling is dat het gedicht en het kunstwerk naast elkaar in een A3 formaat gelamineerd worden, zodat zij een eenheid vormen. Deze samenvoegingen worden aan de binnenkant van de ruiten aangebracht zodat de mensen die buiten langslopen deze kunstuitingen kunnen bewonderen. Originele kunstwerken worden gescand omdat het anders door het lamineerproces niet meer in originele staat teruggebracht kan worden. Iedereen kan insturen. Zolang de voorraad dichters strekt zullen er koppels gevormd kunnen worden. Dichters met interesse kunnen zich ook alvast aanmelden bij jo******@up*****.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *