Categories
expositie

#fenix1

Kunst is de ultieme verbindingsfactor tussen mensen.
Deze serietentoonstelling in de Fenix1 wil de kunstenaars, die een link hebben met Rotterdam-Zuid, onderling verbinden. Het beeldend werk wordt gecombineerd met andere kunstvormen zoals poëzie, dans, muziek en spoken word. Er ontstaat een interactie tussen de verschillende kunstvormen waar het assoneren tussen deuitvoerende kunstenaars en de bezoekers centraal staat.

South Explorer is de aanleiding geweest om de eerste expositie die gepland stond in januari 2021, te vervroegen. U kunt deze expositie nonstop bij bekijken bij Bed, Bites & Business, Nico Kooimanskade 94 en Veerlaan 7B. De etalage van Veerlaan 7B is tot 22.00 uur verlicht. Voor het bezoeken van de ruimte bij Bed, Bites & Business gelden de RIVM richtlijnen voor COVID.

Deelnemende kunstenaars: 
Robert Tauw, Ronald N Bonte, Float, Joz Knoop, Hans Kok, Irene Siekman, Archell Thompson, Pim Palsgraaf, Coen Wieman, Rob Hilz, Roland Kool, Olette Hamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *