Categories
Kunstenaars

Kunstenaar Roland N. Bonte

Gemaakt door Theo Huijgens

Roland N. Bonte is een veelzijdig kunstenaar. Zijn stijl beweegt tussen impressionistisch en de rand van het abstracte. Hij haalt zijn inspiratie en materialen vooral uit zijn directe omgeving. Van koffiedrab tot oud hout en plastic, het is allemaal terug te vinden in zijn kunst. Hierdoor wordt zijn werk gevormd tijdens een eindeloze strijd tegen de klok van het moment. Roland is continue aan het experimenteren en op zoek naar middelen om zichzelf te kunnen vernieuwen.  

“Het mag nog geen naam hebben” komt voort uit een samenwerking tussen Roland en dichter Joz Knoop in het kader van de #fenix1 tentoonstelling.

“Rijnhaven Zuidzij Blues”

Categories
expositie

#fenix1

Kunst is de ultieme verbindingsfactor tussen mensen.
Deze serietentoonstelling in de Fenix1 wil de kunstenaars, die een link hebben met Rotterdam-Zuid, onderling verbinden. Het beeldend werk wordt gecombineerd met andere kunstvormen zoals po√ęzie, dans, muziek en spoken word. Er ontstaat een interactie tussen de verschillende kunstvormen waar het assoneren tussen deuitvoerende kunstenaars en de bezoekers centraal staat.

South Explorer is de aanleiding geweest om de eerste expositie die gepland stond in januari 2021, te vervroegen. U kunt deze expositie nonstop bij bekijken bij Bed, Bites & Business, Nico Kooimanskade 94 en Veerlaan 7B. De etalage van Veerlaan 7B is tot 22.00 uur verlicht. Voor het bezoeken van de ruimte bij Bed, Bites & Business gelden de RIVM richtlijnen voor COVID.

Deelnemende kunstenaars: 
Robert Tauw, Ronald N Bonte, Float, Joz Knoop, Hans Kok, Irene Siekman, Archell Thompson, Pim Palsgraaf, Coen Wieman, Rob Hilz, Roland Kool, Olette Hamer